Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ποινή 18 μηνών με αναστολή στον Σάκη Κούγκα

 Το Τριμελές δικαστήριο της Βέροιας επέβαλε στον αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Σάκη Κούγκα   ποινή  18 μηνών για παράβαση καθήκοντος με τριετή αναστολή και όχι 24 όπως αρχικά γράψαμε.
Ο κατηγορούμενος έκανε έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί  πολύ σύντομα στο Εφετείο της Θεσσαλονίκης.
Η παράβαση καθήκοντος για την οποία τιμωρήθηκε πρωτοδίκως ο αντιδήμαρχος κ. Κούγκας συνίσταται στο ότι δεν εφάρμοσε τον νόμο για την οριστική αφαίρεση  άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Σε βάρος του αντιδημάρχου κ. Κούγκα και του πρώην δημάρχου κ Γκιόνογλου εκκρεμεί και άλλη παρόμοια υπόθεση, η οποία θα εκδικασθεί στο Τριμελές δικαστήριο της Βέροιας.
Εν τω μεταξύ κάτω από το βάρος της πρωτόδικης καταδικαστικής  απόφασης και αυτής που εκκρεμεί, ο αντιδήμαρχος κ Κούγκας αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής για την Ποιότητα Ζωής, η οποία  ασχολείται κατ'εξοχήν με τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δηλαδή με την έγκριση ή όχι αδειών για μουσικά όργανα και την επιβολή προσωρινής ή οριστικής αφαίρεσης αδείας σε όποια καταστήματα παρανομούν.
Υπό την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής ο κ. Κούγκας καλεί τους  ιδιοκτήτες των ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ κλπ σε συνάντηση την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 προκειμένου να τους  γνωστοποιήσει το πλαίσιο συνεργασίας και  της πιστής εφαρμογής του νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: